Kias framtidslöften

Tre val med mindre klimatpåverkan.
Tre framtidslöften från Kia

Kia är stolt sponsor till fotbolls-VM 2018 samt både små och stora fotbollsögonblick. Kia har därför tagit fram flera FIFA Edition-bilar som är ett välutrustat val som tar dig med stil till och från fotbollsträningarna.

Kia har också tagit fram kampanjer på kanske de mest optimala fotbollsbilarna Kia Optima SW Plug-In Hybrid och Kia Niro Hybrid, båda med eldrift som både spar på miljön och din egen plånbok. De tar dig snabbt och smidigt mellan hemmet, träningar och matcher och elmotorerna hjälper dig att hålla förbrukningen nere, alltså de perfekta bilarna för den aktiva fotbollsfamiljen.

 

Kia Optima SW Plug-In Hybrid
Klassledande räckvidd på el upp till 62 km!

Kia Optima SW Plug-In Hybrid Advance Plus

Rek ca pris:

404 900 KR

Avdrag för supermiljöbilspremie ej inräknat

Det finns mycket att tycka om med Kia Optima Sportswagon Plug-In Hybrid! Du kan köra upp till hela 62 kilometer på el* och 1120 km i hybridläge, vilket ger dig låga pendlingskostnader. För dig som låter känslorna styra räcker det att ta plats i den inbjudande kupén och uppleva känslan av att glida fram tyst, med fullständig kontroll.

 

Kia Niro Hybrid
– en hybrid crossover

Kia Niro Hybrid 1.6 DCT Advance

Kampanjpris

214 900 KR

Rek. ca pris: 229 900kr

Helt nya Kia Niro är en kraftfull crossover som släpper ut mindre koldioxid, men som samtidigt är rymlig, pålitlig och rolig att köra. Niro använder ett parallellt hybridsystem som växlar mellan bensin- och eldrift eller en kombination av båda, där batteriet laddas så snart det är möjligt. Systemet är smidigt och responsivt, samtidigt som det uppnår klassledande effektivitet. En Kia-crossover med hybridkänsla helt enkelt!

 

Kia Niro Plug-In Hybrid
Klassledande räckvidd på el upp till 58 km!

Kia Niro Plug-In Hybrid 1.6 Advance

Kampanjpris

298 900 KR

Avdrag för supermiljöbilspremie ej inräknat

Rek. ca pris: 314 700kr

Nya Niro Plug-In Hybrid är en äkta crossover med miljöbilsteknik, som dessutom är en supermiljöbil. Kia Niro har ett koldioxidutsläpp på låga 29 g/km och en klassledande räckvidd på upp till 58 kilometer på en enda laddning el, vilket sparar både på miljön och din bränsleekonomi. Detta är möjligt tack vare den nyutvecklade hybriddrivlinan som får elmotorn och förbränningsmotorn att samverka sömlöst och intelligent beroende på körstil och rådande trafiksituation.

 

Välkommen till Björkmans Bil!

Här nedan ser ni alla våra öppettider.

 

Erikslund, Västerås

Vardag: 10-19
Lördag: 10-17
Söndag: 11-16

 

Avesta

Måndag: 09-18
Tisdag: 09-20
Onsdag- fredag: 09-18
Lördag: 10-14

 

Borlänge

Vardag: 09-18
Lördag: 10-14

 

Falun

Vardag: 09-18
Lördag: 10-14

 

Ludvika

Vardag: 09-18
Lördag: 10-14

 

 

*Bensinmotorn kan startas även i el-läge för uppvärmning och nedkylning i kupén. På så sätt används batteriet för att förlänga räckvidden, inte för att styra temperaturen i bilen. Vill man undvika att bensinmotorn startas så kan man stänga av luftkonditioneringen, förutsatt att bilen är i elkörläge. Rattvärme och stolsvärme däremot påverkar inte räckvidden.


Publicerad: 2018-04-20